NederlandsNL

Ontdek Sonnevijver in België

Sonnevijver

Op een steenworp afstand van het historische plaatsje Maastricht, in een groene gemeente vol prachtige natuurgebieden, ligt bungalowpark "Sonnevijver". Vanuit dit bungalowpark kunt u heerlijk wandelen en fietsen in een natuurgebied van meer dan 5600ha. Oud Rekem, dat door Toerisme Vlaanderen in 2008 uitgeroepen is tot "Het mooiste dorp van Vlaanderen", is maar een paar minuutjes fietsen vanuit het park! 

De provincie Limburg staat zeer goed aangeschreven om per fiets ontdekt te worden door zijn talrijke fietsroutes die Limburg rijk is. De uitgestrekte heidegebieden, de talrijke bossen en de romantische kasteelparken van Lanaken zijn belangrijke trekpleisters in het Nationaal Park Hoge Kempen. 

Of trek uw wandelschoenen aan en verken de mooiste plekjes van Lanaken, een 12km lange wandeltocht begint in Oud-Rekem. Kajakken op de Maas, een boottocht, een bezoekje aan de kinderboerderij, het kan allemaal! Op een half uurtje rijden ligt Landgraaf, waar u heerlijk indoor kunt skiën in Snowworld.

Bezoek Maastricht met zijn leuke kroegjes, winkels en restaurants. Op slechts 6 km afstand ligt Maasmechelen waar u Outlet Shopping Maasmechelen Village - Chic Outlet kunt vinden.

Onze vakantiehuizen & appartementen

© Copyright 2015 - Valkman Bungalowverhuur N.V. / Sonnevijver
Zoeken & boeken!