NederlandsNL

Winkelen

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village - Chic Outlet Shopping ligt op een steenworp afstand van het bungalowpark. U treft hier wereldbekende mode- en lifstylemerken aan zoals Versace, G-Star Raw, Guess, Michael Kors, Ralf Lauren Home, Villeroy & Boch en nog veel meer bekende merken.

De combinatie van een charmante sfeer, geweldige locatie en prijzen tot wel 60% voordeliger dan de originele winkelprijs, maakt dit echt een walhalla voor shopping liefhebbers onder ons. Ze zijn bovendien elke dag van de week geopend!

Na al dat shoppen heeft u vast lekkere trek gekregen. Bezoek dan zeker eens Giuliano met zijn lekkere pasta's, pizza's en overige heerlijke gerechten.

 11km

 

Wijnegem shopping center

Wijnegem Shopping Center is een overdekt winkelcentrum waar 250 winkels ondergebracht zijn. Bovendien hebben ze genoeg parkeerplaatsen beschikbaar. Modezaken zoals Supertrash, C&A, H&M, Street One, maar ook op gebied van juwelen, mode accessoires, speelgoed en woondecoratie kunt u hier vinden.

Er zijn ruime openingstijden. Voor meer informatie over openingstijden verwijzen wij naar hun site.

 99km

Maastricht

Maastricht, hoofdstad van de provincie Limburg, waar u bijna op elke hoek van de straat wel gezellige terrasjes aantreft. Het Vrijthof, Onze-Lieve-Vrouwen-Plein of aan de historische binnenhaven van Maastricht 't Bassin. Er zijn ontzettend veel plekjes in Maastricht te vinden waar u gezellig kunt genieten van een terrasje.

Straatjes als de Kleine Staat, de Grote Staat en de Maastrichter Brugstraat vormen de hoofdwinkelstraat van Maastricht. In het Stokstaartkwartier treft u de wat chiquere boetiekjes van haute couture, luxe lederwaren en antieke sieraden aan.

 8km

Hasselt

Shoppen in Hasselt is zeer zeker de moeite waard, het is namelijk de vierde winkelstad van België! Niet alleen de hoofdstraat, maar zeker ook in de zijstraten zijn verschillende leuke boetiekjes te vinden. Grote winkelketens waaronder C&A, Coolcat, H&M, Chasin' Ici Paris, maar ook een Primark is vertegenwoordigd in het mooie Hasselt.

Even een tussenstop? Geniet van de kleurrijke terrasjes waar u een heerlijk Belgisch biertje kunt drinken. Jaarlijks, in September, is in Hasselt een zeer grote kermis met wel 175 attracties te vinden.

 35km

Boodschappen

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de directe omgeving. Er zijn een aantal bakkerijen in Rekem, maar bij bakkerij Nulens (rotonde Rekem) kunt u ook gezellig zitten om een rijkelijk belegd broodje te eten! Supermarkten zoals Proxy, Aldi en Carrefour zijn ook vertegenwoordigd. U kunt alle dagen van de week terecht, dus ook op zondag. (uitgezonderd Mekado en Aldi)

Heeft u liever een Albert Hein of de Jumbo, Maastricht ligt op steenworp afstand, maar u treft ook een aantal van deze winkels in het overdekte Mekado Beek.

Bakkerij Nulens Steenweg | Rekem  2km
Jumbo Steenweg | Rekem  1km
Aldi & Budgetslager Steenweg | Rekem  1.5km
Carrefour Maastrichtersteenweg | Smeermaas  4km
Albert Hein & Jumbo Brusselsepoort | Maastricht  9km
Mekado  Wethouder Sangersstraat | Beek  15km

 

Markten

Maandag      
Dinsdag Lanaken 's morgens   6km
Woensdag Maastricht 's morgens  10km
Donderdag Genk 's morgens  20km
Vrijdag Maastricht 's morgens  6km
Zaterdag Eisden dorp 's morgens 06:00-13:00   9km
Zondag Luik 's morgens 08:00-14:30 (La Batte)  41km

Markt in Luik is gelegen aan Quai de Maëstricht te Luik.

 

 

© Copyright 2015 - Valkman Bungalowverhuur N.V. / Winkelen - Ontdek Sonnevijver
Zoeken & boeken!