NederlandsNL

Voor de kids

Blotevoetenpad

Het blotevoetenpad in Zutendaal is een unieke ervaring op zich. Heerlijk met zijn allen een tocht van bijna 3km lang bewandelen die enkel toegankelijk is op.... blote voeten! Je loopt over hout, stenen, door water, over boomsnippers en gras. 

De locatie is op een voormalige kiezel- en zandgroeve en zorgt voor een ware beleving. Het is een "prikkelende" ervaring door de afwisseling van vocht-/droogte-/warmte- en koude elementen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar hun site en bekijk zeker eens hun promotiefilm hieronder.

 

 7km

Domein Bokrijk

Domein Bokrijk is de place to be voor kinderen van alle leeftijden. Het is één van de grootste gratis openluchtspeeltuinen van België, maar behalve dat is er ook nog een openluchtmuseum, waarin je kunt ervaren hoe mensen vroeger leefden.

In de speeltuin ga je veel speelplezier hebben met de megaglijbanen, mini-auto's, schommels en zelfs een heus kleuterdorp met een HOPLA speelhoek.

 29km

Kinderboerderij Pietersheim

Op een steenworp afstand van het bungalowpark ligt kinderboerderij en speeltuin Pietersheim. Er is een knuffelweide waar schaapjes en geiten (onder begeleiding) lekker geknuffeld mogen worden. Ook zijn er koeien, konijnen, ganzen, hertjes, kippen en ezels.

De speeltuin biedt aan meer dan 400 kinderen speelplezier en is geschikt voor 2 tot 10 jaar en bovendien is er een gedeelte wat aangepast is voor kinderen met een handicap.

Er is een ruim terras van café-restaurant Pietersheim, vanwaar u de kinderen mooi in de gaten kan houden terwijl u geniet van een hapje en/of een drankje.

 5km

Pretpark de Valkenier

Pretpark de Valkenier is centraal gelegen in Valkenburg en biedt voor jong en oud volop plezier! Er zijn ruim 25 attracties, zowel binnen als buiten.

Een achtbaan, amusementenhal, botsauto's, glijbanen, DinoWorld, maanraket..... genoeg speelplezier om een hele dag vermaakt te worden. En dit is nog maar een kleine opsomming, want er is echt nog veel meer te doen.

 20km

© Copyright 2015 - Valkman Bungalowverhuur N.V. / Voor de kids - Ontdek Sonnevijver
Zoeken & boeken!