NederlandsNL

Park Informatie

De bungalows liggen verspreid over het park, zijn allen vrijstaand en u heeft rondom de vakantiewoning een grasveldje. Aan de buitenzijde van de woning heeft u een berging waar eventueel fietsen in geplaatst kunnen worden. De auto kunt u direct bij de vakantiewoning parkeren.

Op het vakantiepark zelf is een receptie (beperkt geopend), grote zwemvijvers, visvijvers (voorn, karpers, witvis), speeltuintje en een restaurant. Bij de receptie kunt u gratis een visvergunning verkrijgen. Tegen betaling is het mogelijk om in de woning gebruik te maken van het draadloos internet.

Bij aankomst dient er nog een kleine vergoeding bij de receptie betaald te worden voor Algemene voorzieningen.

Huisdieren welkom

Uiteraard is uw trouwe viervoeter bij ons ook van harte welkom! Bungalowpark "Sonnevijver" is een huisdiervriendelijk park. Direct achter het vakantiepark is een groot bos waar u een flinke wandeling kunt maken met uw huisdier.

Wanneer u uw huisdier wenst mee te nemen, dient u dit bij reservering door te geven. Er is wel een huisdier reglement van toepassing waar u rekening mee dient te houden.

 

Te koop

Onze bungalows zijn ook te koop en het unieke is dat ze een zeer lage erfpacht hebben! De goedkoopste bedraagt namelijk €111,14 per jaar (voorlopige index 2018)

Wilt u ook het hele jaar door kunnen genieten van uw eigen bungalow in een schitterende omgeving wat Lanaken en omstreken u te bieden heeft?

Maak dan snel een afspraak met Hettie Rem-Valkman | Email naar hettie@valkman.com of bel +32 (0)89 73.22.22

Er is al een bungalow vanaf €37.500,-- k.k.

© Copyright 2015 - Valkman Bungalowverhuur N.V. / Bungalows
Zoeken & boeken!